top of page
Två personer står i snötäckt vinterlandskap i Arvidsjaur Akkanålke

Varje dag är ett äventyr

Tänkt dig en kopp kaffe i morgonsol efter en skidtur eller vandring upp på berget. Här finns det plats för dig att utforska både din inre och yttre värld vare sig du tar dig fram med vandringsskorna, skidorna, skotern, bilen, båten, cykeln eller sparken. 

Man fiskar i Arvidsjaur fiske arvidsjaursjön

Sommarutflykter

Efter den mörka vintern kommer en ljusare vår och sommar som ger ny energi. Midnattssolen får en att glömma bort vilken tid på dagen det är och gör det möjligt att vara ute längre på kvällskvisten. Att fiska i det rika fiskevattnet, åka båt, plocka bär, grilla korv, tälta eller vandra i den vackra naturen är bara några av de aktiviteter man kan unna sig.

friluftsliv

Vinterutflykter

Under vinterhalvåret är Arvidsjaur en populär destination för turister från hela världen som vill uppleva den nordiska vintern med kyla, norrsken och allt vad det innebär. Det innebär att energin är på topp och det är liv och rörelse i samhället. Man kan dock enkelt hitta en lugn plats om man vill det.

_DSC9337.jpg

Take your pick!

Arvidsjaur erbjuder ett varierat friluftsliv med allt från rika fiskevatten, till skidåkning, till skoter- och vandringsleder. Här väntar ett nytt äventyr varje dag!

arvidsjaur sommar barnfamilj flytta hit.jpeg

För familjen

För föräldrarna som skulle göra allt för att ge sina barn trygghet och lycka. För föräldrarna som brinner av kärlek när de hör barnens skratt och när deras ögon gnistrar av nyfikenhet medans de upptäcker världen. För familjerna som vill tillbringa mer tid tillsammans innan det är för sent.

bottom of page