top of page
DSC01209.JPG

Jobba i sveriges charmigaste kommun

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas.

Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, fordonstestverksamheter, rennäring och offentlig sektor. I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende. 

Bli vår kollega!

Arvidsjaurs kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.
 

Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

kommunhuset-foto-kent-norberg-160622.jpeg
675.jpeg

Ringelskolan

Ringelskolan är en mellanstadieskola i centrala Arvidsjaur som inrymmer åk 4-6 med fritidshem samt grundsärskola.

Skolan har nära till simhall, idrottshall och ishall och ligger på gångavstånd till samhället. Skolan ligger naturskönt och inbjuder därmed till uteaktiviteter.

Bild på Ida Edin, rektor.

Om tjänsten

Som lärare i grundsärskolan ansvarar du för undervisningen av grundsärskolans ämnen och ämnesområden. Du ansvarar även för att planera, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet. Du är relationsskapande och samarbetar väl med de kontakter som förekommer i din yrkesroll.

 

Som lärare arbetar du tätt tillsammans med andra lärare, elevassistenter, elevhälsa, rektor och övrig personal. I en del av de praktiskt-estetiska ämnena samarbetar du med, och ibland undervisar i, grundskolan.

Teacher and Student
starta eget i arvidsjaur.jpeg

Mer om tjänsten

Som medarbetare hos Arvidsjaurs kommun kan du komma att behöva använda din privata telefon för inloggning i verksamhetssystem.

Anställningens omfattning: heltid

Tillträde: enligt överenskommelse

Löneform: enligt avtal

Kontaktperson: Ida Edin, tel. 0960-158 01


Välkommen med din ansökan!

jpeg.jpeg
Teacher Helping Student

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är speciallärare med inriktning utvecklingsstörning eller annan lämplig lärarutbildning. Tjänsten kräver att du kan möta varje elev på deras villkor och anpassa utbildningen efter de behov som individen och gruppen har.

 

Det är också viktigt att du har god förmåga att samarbeta, ser nyttan med att ingå i ett arbetslag och känner dig säker i arbetet med barns tidiga läs- och skrivinlärning.

 

Det är meriterande om du har utbildning och kan kommunicera med hjälp av T.A.K.K samt om du har erfarenhet från liknande anställningar.

 

Som person är du flexibel och har stor ansvarskänsla. Du är väl förtrogen med skolans nationella styrningar.

Arvidsjaur centrum foto Kent Norberg 200928.jpeg

Vi vill ha dig!

Om du känner att rollen som lärare i grundsärskolan skulle passa dig vill vi gärna höra från dig! Vi ser fram emot din ansökan.

bottom of page