top of page
DSC06973.jpg

Jobba i sveriges charmigaste kommun

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas.

Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, fordonstestverksamheter, rennäring och offentlig sektor. I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende. 

Bli vår kollega!

Arvidsjaurs kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.
 

Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

Bild till höger: rektor Ida Edin.

675.jpeg
ParkskolanGLommers2FotoKentNorberg200120.jpeg

Om Parkskolan

Parkskolan är en mindre skola i Glommersträsk, Arvidsjaurs kommun. På skolan går ca 30 elever från förskoleklass till årskurs 6 och undervisningen bedrivs åldersintegrerat.

 

I byggnaden finns även förskola. Vi har stora, ljusa och fina NPF-anpassade lokaler. Dina kollegor är mycket engagerade. Elevantalet ger stora möjligheter till individuella anpassningar för eleverna och personalen på skolan har god kännedom om elevernas behov.

glommers 1.jpg

DIna kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och behörighet för att undervisa i årskurserna 1-3 och/eller 4-6.

Du är en tydlig ledare i klassrummet som har struktur och goda pedagogiska färdigheter i undervisningen.

Du har erfarenhet av att aktivt arbeta med värdegrundsfrågor och du ser vikten av att eleverna ska må bra i skolan för att de ska kunna prestera.

Vi vill att du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan lyckas. Som lärare anpassar du undervisningen utifrån varje elevs unika förutsättningar och ser skolutveckling som en naturlig del av läraruppdraget.

 

Du kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Du har lätt att hitta samarbetsformer och ser arbetslaget och elevhälsan som en tillgång. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa goda personliga relationer.

Om tjänsten

Du håller en strukturerad undervisning utifrån gällande styrdokument, följer upp och analyserar din undervisning och elevernas resultat.

Du är en tydlig ledare i klassrummet och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra din undervisning.

Du arbetar med höga förväntningar och du ser goda relationer med elever och vårdnadshavare som en naturlig del för ditt arbete.

I samarbete med kollegor skapar du goda lärmiljöer utifrån ett tydligt och lågaffektivt ledarskap.

I tjänsten ingå mentorskap.

glommers 3.jpg
Glommers vy 1.jpeg

Glommersträsk

I hjärtat av vackra Lappland ligger Parkskolan i Glommersträsk. Med ett starkt och växande näringsliv i blickfånget är det en by som är känd för sina drivkrafter och sin framåtanda. Här finns också lokal handel och förutsättningar för olika sorters fritidsaktiviteter, i synnerhet för den som gillar vår version av ”utelivet”.

starta eget i arvidsjaur.jpeg

Mer om tjänsten

Lön: enligt avtal.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön.

100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning.

Arbetsgivare: Arvidsjaurs kommun

Kontaktperson:

Ida Edin, tel. 0960-15801

Sista ansökningsdag: 31 mars 2023

glommers 2.jpg
12680 Akkanålke_LapplandMedia.jpg

Vi vill ha dig!

Om du känner att rollen som lärare på Parkskolan skulle passa dig vill vi gärna höra från dig! Vi ser fram emot din ansökan.

bottom of page