top of page
DSC01209.JPG

Jobba i sveriges charmigaste kommun

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas.

Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, fordonstestverksamheter, rennäring och offentlig sektor. I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende. 

Bli vår kollega!

Arvidsjaurs kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.
 

Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

kommunhuset-foto-kent-norberg-160622.jpeg
jobba i arvidsjaur eldstad.jpg

Om jobbet

Vill du vara med och vidareutveckla Arvidsjaurs kommuns attraktivitet som arbetsgivare genom att arbeta med utveckling av HR-frågor. Vi erbjuder ett meningsfullt och omväxlande arbete i en kompetent och engagerad personalgrupp med gott samarbete och höga ambitioner.

 

Arvidsjaurs kommuns HR-avdelning har en viktig strategisk och konsultativ roll. Vi har en kultur som präglas av professionalitet, glädje och respekt. Du erbjuds goda möjligheter till utveckling. Vi arbetar också för att kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid och möjligheter till friskvård på arbetstid finns. Du rapporterar direkt till kommunens HR-chef och ingår i ett team med 2 HR-specialister.

starta eget i arvidsjaur.jpeg
Working with Laptop

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet av att självständigt arbeta med HR-frågor och har en HR-utbildning på högskolenivå eller anna likvärdig utbildning/erfarenhet. 

Du är trygg, strukturerad, analytisk och tar egna intiativ.

 

Du är ansvarsfull och har lätt för att knyta varaktiga kontakter och samarbeta med andra. 

Du är positiv och ser möjligheter samt hittar kloka och praktiska lösningar. 

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Ansvarsområden

I rollen som HR-specialist ger du ett självständigt och professionellt stöd till kommunens chefer.

Det är ett uppdrag för dig som trivs med att arbeta konsultativt som generalist och med möjligheter till fördjupningsområden. Du får energi av att nå resultat och arbeta i team tillsammans med andra. Du har ett stort intresse, en vilja och förmåga, att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar på ett professionellt och flexibelt sätt inom ramarna för HR-strategi, mål samt Lagar och avtal.

675.jpeg

Arbetsvillkor & kontakta

Tillsvidareanställning och heltidsanställning 40 timmar/veckan, dagtid. Tillträde efter överenskommelse. 

Sista ansökningsdag: Den 30 september 2023

Kontakta HR-chef Mats Lundberg 070 – 300 63 87

 

Mailadress: mats.lundberg@arvidsjaur.se

 

Fackliga representanter
Vision: Anna Quist 070 - 338 40 14
Ledarna: Margareta Persdotter, mobil nr 070 – 640 40 85


Välkommen med din ansökan!

_EA15313 (kopia).jpg
Arvidsjaur centrum foto Kent Norberg 200928.jpeg

Vi vill ha dig!

Om du känner att rollen som HR-specialist skulle passa dig vill vi gärna höra från dig! Vi ser fram emot din ansökan.

bottom of page