top of page
DSC01209.JPG

Jobba i sveriges charmigaste kommun

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas.

Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, fordonstestverksamheter, rennäring och offentlig sektor. I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende. 

starta eget i arvidsjaur.jpeg

Bli vår kollega!

Arvidsjaurs kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.
 

Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

Back Pain Treatment

Hälso- och sjukvårdsenheten

Arvidsjaurs kommun bryr sig om sina medborgare. Vi vill därför stärka rehabiliteringen inom kommunens verksamheter med hjälp av en fysioterapeut/sjukgymnast.

 

Hälso- och sjukvårdsenheten tillhör socialförvaltningen. Vi är i dag tre arbetsterapeuter, en fysioterapeut och ca 17 sjuksköterskor. Detta innebär att du arbetar i ett team med goda möjligheter till kollegialt stöd med mycket engagerade kollegor, samtidigt som arbetet är varierande och självständigt. Vi ansvarar för patienter i kommunens hemsjukvård och särskilt boende.

DJI_0558.jpg

Om tjänsten

Att arbeta som fysioterapeut i Arvidsjaurs kommun innebär att Du arbetar i öppen hälso- och sjukvård inom kommunens hemsjukvård/särskilda boenden. 

Du får möjlighet att erbjuda rehabilitering till personer inom ordinärt boende, särskilt boende och korttidsenhet. Det är en stor bredd i uppdraget vilket innebär varierande och omväxlande arbetsuppgifter med frihet under eget ansvar. Att motivera och inspirera är en stor del av uppdraget. 
 

I samarbete med övrig rehabiliteringspersonal, omvårdnadspersonal och anhöriga erbjuder du insatser som främjar individens hälsa.

Som fysioterapeut i Arvidsjaurs kommun har du nära samarbete med biståndshadläggare och chefer och goda förutsättningar till en rehabiliterande verksamhet.

 

Du har förmånen att följa dina patienter över tid och se resultatet av dina insatser.

 

Du får inskolning så att du känner dig trygg med dina arbetsuppgifter.

DSC06973.jpg

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med ett stort intresse för att arbeta med människor och deras välbefinnande.

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet inom yrket men det är inget krav.

Du har driv och förmåga att utveckla verksamheten i samarbete med kollegor/chef.

Du är ansvarstagande och trygg med att strukturera upp och planera ditt eget arbete samt att fatta egna beslut inom ramen för ditt uppdrag.

Du stimuleras av en varierande vardag, är flexibel och kan anpassa dig efter vad situation kräver på ett lugnt och metodiskt sätt.

För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att samarbeta och ser värdet av gott teamarbete.

I ditt arbete har du ett tydligt patientfokus och visar i handling att patientens behov prioriteras högst av allt. Du är noggrann och engagerad och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. 

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Mer om tjänsten

Befattningen kräver utdrag ur polisens belastningsregister.

Körkort klass B - Bil.

Som medarbetare hos Arvidsjaurs kommun kan du komma att behöva använda din privata telefon för inloggning i verksamhetssystem.

Vid nyanställning inom vård- och omsorg hos Arvidsjaurs kommun krävs det att du är vaccinerad mot Covid-19.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: 100% 

Tillträde: enligt överenskommelse

Lönetyp: Månadslön

Kontaktpersoner: Viktoria Norberg (tel. 0960-155 79)


Välkommen med din ansökan!

_GR23356.jpg
Arvidsjaur centrum foto Kent Norberg 200928.jpeg

Vi vill ha dig!

Om du känner att rollen som fysioterapeut skulle passa dig vill vi gärna höra från dig! Vi ser fram emot din ansökan.

bottom of page