top of page
DSC01209.JPG

Jobba i sveriges charmigaste kommun

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas.

Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, fordonstestverksamheter, rennäring och offentlig sektor. I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende. 

Bli vår kollega!

Arvidsjaurs kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.
 

Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

starta eget i arvidsjaur.jpeg
Patient with Healthcare Nurse

Hälso- och sjukvårdsenheten

Hälso- och sjukvårdsenheten tillhör socialförvaltningen. Vi är i dag tre arbetsterapeuter, en sjukgymnast och ca 17 sjuksköterskor.

 

Detta innebär att du arbetar i ett team med goda möjligheter till kollegialt stöd med mycket engagerade kollegor, samtidigt som arbetet är varierande och självständigt. Vi ansvarar för patienter i kommunens hemsjukvård och särskilt boende.

Om tjänsten

Du får möjlighet att erbjuda rehabilitering till personer inom ordinärt boende, särskilt boende och korttidsenhet. Det är en stor bredd i uppdraget vilket innebär varierande och omväxlande arbetsuppgifter med frihet under eget ansvar.

 

I samarbete med övrig rehabiliteringspersonal, omvårdnadspersonal och anhöriga erbjuder du insatser som främjar individens hälsa.

 

Som arbetsterapeut i Arvidsjaurs kommun har du nära samarbete med biståndshadläggare och chefer och goda förutsättningar till en rehabiliterande verksamhet.

 

Du har förmånen att följa dina patienter över tid och se resultatet av dina insatser.

 

Du får inskolning så att du känner dig trygg med dina arbetsuppgifter.

DJI_0558.jpg

Mer om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2023-12-31

Anställningens omfattning: 100% 

Tillträde: enligt överenskommelse

Lön: enligt avtal

Lönetyp: Månadslön

Krav: Utdrag ur belastningsregistret (oöppnat kuvert) samt att du är vaccinerad mot Covid-19

Arbetsgivare: Arvidsjaurs kommun

Kontaktpersoner: Viktoria Norberg (tel. 0960-155 79) och

Kristina Grahn (0960- 155 89).


Välkommen med din ansökan!

_GR23356.jpg
IMG_8967.jpg

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut.

B-Körkort

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet inom yrket men det är inget krav.

Du har driv och förmåga att utveckla verksamheten i samarbete med kollegor/chef.

Du är ansvarstagande och trygg med att strukturera upp och planera ditt eget arbete samt att fatta egna beslut inom ramen för ditt uppdrag.

Du stimuleras av en varierande vardag, är flexibel och kan anpassa dig efter vad situation kräver på ett lugnt och metodiskt sätt.

För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att samarbeta och ser värdet av gott teamarbete.

Arvidsjaur centrum foto Kent Norberg 200928.jpeg

Vi vill ha dig!

Om du känner att rollen som arbetsterapeut skulle passa dig vill vi gärna höra från dig! Vi ser fram emot din ansökan.

bottom of page