top of page
DSC01209.JPG

Jobba i sveriges charmigaste kommun

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas.

Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, fordonstestverksamheter, rennäring och offentlig sektor. I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende. 

Bli vår kollega!

Arvidsjaurs kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.
 

Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

kommunhuset-foto-kent-norberg-160622.jpeg
Comforting Hands

Om äldreomsorgen

Arvidsjaurs kommun har en variation av äldreomsorg utifrån individuella vård- och omsorgsbehov. Enklast delas de in i tre olika boendeformer; ordinärt boende där du bor hemma med hjälp av hemtjänst, du bor på något av vård- och omsorgsboende eller på korttidsboendet Bryggan.

Korttidsboendet ger stöd till anhöriga och förutsättningar för individen att bo kvar i hemmet längre. Fokus är grundläggande vardagsrehabilitering och intensiv inriktad rehabilitering i samarbete med rehab-personal.

Hemtjänsten består av sex hemtjänstgrupper, en av grupperna är placerad i Glommersträsk och utgår därifrån. Samtliga verksamheter bemannas dygnet runt efter behov.

Om tjänsten

Vi söker vård- och omsorgspersonal för arbete på särskilt boende och inom vår hemtjänst.

Du hjälper äldre personer som har en sviktande hälsa, ofta med flera diagnoser varav en vanlig är demens.

DJI_0558.jpg
starta eget i arvidsjaur.jpeg

Mer om tjänsten

Löpande dokumentation i Treserva vårt journalföringssystem enligt enligt socialtjänstlagen

Du utför också hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation av sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Svenska är det gemensamma arbetsspråket på arbetsplatsen och du behöver behärska språket, muntligt och skriftligt, på den nivå som arbetsuppgifterna kräver.

Befattningen kräver utdrag ur polisens  belastningsregister.

 

Lön: Enligt avtal

Lönetyp: Fast månads- vecko eller timlön

Anställning: 100% tillträde. Enligt överenskommelse. Tillsvidare.

 

Kontaktperson: Margareta Persdotter, Äldreomsorgschef och ansvarig rekryterande chef. Tel. 0960-157 47

 

Sista ansökningsdag: Löpande rekryteringar


Välkommen med din ansökan!

_GR23356.jpg
_DSC9337.jpg

Dina kvalifikationer

Omvårdnadsutbildning eller likvärdig utbildning, alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vilket innebär att du ska ha en grundsyn som stämmer överens med socialtjänstens mål samt kommunens värdegrund: Glädje, Respekt och Professionalitet.

Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig, och lyhörd i ditt arbete. 

Vi främjar ett salutogent förhållningssätt och har fokus på det som fungerar för individen. 

Arvidsjaur centrum foto Kent Norberg 200928.jpeg

Vi vill ha dig!

Om du känner att rollen som vård- och omsorgspersonal skulle passa dig vill vi gärna höra från dig! Vi ser fram emot din ansökan.

bottom of page