top of page
DSC01209.JPG

Jobba i sveriges charmigaste kommun

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas.

Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, fordonstestverksamheter, rennäring och offentlig sektor. I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende. 

Bli vår kollega!

Arvidsjaurs kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.
 

Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

kommunhuset-foto-kent-norberg-160622.jpeg
DSC06900 (kopia).jpg

Om tjänsten

Vi söker en miljöinspektör till vår miljö- och byggenhet. På miljöenheten är det tre inspektörer som tillsammans arbetar med bl.a. miljö- och hälsoskyddstillsyn och livsmedelskontroll. Vi är en flexibel och utvecklingsinriktad organisation. Vi har olika bakgrund och kompetenser och välkomnar olikheter och nytänkande.

 

Vi hoppas att du som söker ser värdet av ett positivt samarbete, både internt och externt och vill fortsätta bidra till det goda arbetsklimatet vi har på enheten. Dina arbetsuppgifter kan komma att anpassas efter din utbildnings- och erfarenhetsbakgrund.

 

starta eget i arvidsjaur.jpeg

Mer om tjänsten

Som medarbetare hos Arvidsjaurs kommun kan du komma att behöva använda din privata telefon för inloggning i verksamhetssystem.

Anställningsform: Tillsvidare

Anställningens omfattning: heltid, 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Löneform: månadslön

Referensnummer: 2023/23

Kontaktperson: Åsa Andersson, Samhällsbyggnadschef. Tel. 0960-15789 / 070-2098369


Välkommen med din ansökan!

miljoinspection1.jpeg
_EA15313 (kopia).jpg

Dina kvalifikationer

Vi söker en positiv och serviceinriktad person. Då inspektörens arbete innebär många kontakter med människor i olika sammanhang vill vi att du har lätt att samarbeta, är lyhörd samtidigt som du har en stark integritet.

 

Stort fokus kommer därför ligga på dina personliga egenskaper. Det är också viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift, har god datorvana och har förmåga att arbeta både självständigt och i gemensamma tillsynsprojekt.

Du ska ha relevant högskoleutbildning för uppdraget. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från liknande arbetsuppgifter tidigare, men det är inte nödvändigt. Vi välkomnar även nyexaminerade att söka då handledning kommer finnas.

Arvidsjaur centrum foto Kent Norberg 200928.jpeg

Vi vill ha dig!

Om du känner att rollen som miljöinspektör skulle passa dig vill vi gärna höra från dig! Vi ser fram emot din ansökan.

bottom of page